Om

 

For Rent!

 

En bättre begagnad man född 64a men som fortfarande är 25 i sinnet.

 

Barn har jag många av. Sex egna biologiska underbara barn mellan 1987 och 2001. 5 killar och en tjej. Jag har också en dotter i Ryssland född 1987 som är mitt allt men inte biologisk. Också tacksam för mina 3 barnbarn <3

 

Ersbodian är jag och en stolt sådan då jag anser att Ersboda är Umeås bästa bostadsområde för både ensamstående och barnfamiljer. Född i Umeå är jag å vilket jag är glad för:)

 

Varför Bigpapa.se?

 

Filosofen Big Papa har funnits länge. En tänkare full av idéer som sällan blir verklighet,

inte för mig iaf. Under lång sjukskrivning sökte jag "vettig" sysselsättning, för mig, och började med föreningsliv. Jag fann nya intressen och mål vilket höll min hjärna vid liv. Att "bara" gå hemma mår få bra av.

Västerbottens Kuriren (VK) ringde en dag 2007. Ville att jag skulle börja skriva lite, framför allt Motor/familjeliv.

Bloggen föddes och så också mitt skrivintresse, även fotografering har blivit ett litet intresse.

Bloggen som jag aldrig riktigt fattat att folk är intresserad av upptäckte jag rätt så fort att jag haft fel om.

Från början runt hundra/dag, snart toppade jag ibland 500 för att sedan hålla mig mellan kring 1000/2000 varje dag. Passera EN MILJON under början av 2012 och 2 miljoner 2014. Helt otroligt men väldigt kul. Visst, alla framsidor har en baksida så en & annan Stalker och avundsjuka folk som gärna bytt med mig ;) har också tagit plats i livet. Tänk att följa en människa man ogillar och sprida skit om den? Jösses, säger mer om dom än mig.

BigPapa.se är det många som frågat varför jag inte startar. En egen hemsida i dagens cybervärld, skulle visst vara ett måste sägs det. Varför inte, jag måste prova, om än det känns främmande till viss del. Ungarna vet hur man gör och får vara pappas högra hand och support, för inte är det så lätt som ungarna påstår ;) men som dom säger så är livet en skola livet ut så.... :)

Men VK bloggen, den fortsätter jag med.

Arbete, det finns det massor av. För min del är det NUS, alltså sjukhuset som gäller. Jag arbetar på NUS och är ansvarig för möbelförrådet. Vi jobbar med möbler, logistik/transporter. Vi är en viktig del i Landstingets ekonomi och utveckling.

 

BigPapa.se är en bra sysslesättning/hobby/rehabilitering då jag får lite tid över ibland eller har ont och vill tänka på annat.

Hobbies har jag många. Motor ligger varmt om hjärtat. Inte bara bil & MC utan även motorsport. Föreningsliv, kultur och nöje, ett brett spektra alltså och ibland skiftande.

 

Går du omkring och har tankar på en egen cermoni och behöver ngn som leder den? Bröllop, kanske en begravning, eller en namngivning istället för dop. Eller kanske bara ngt högtidligt som du vill skapa en cermoni kring?

Vigslar

 

Vigsel kan jag ordna då jag personligen har vigselrätt i hela landet samt bra kontakter med sakkunninga inom, vigseltransport, musiken, maten, tårtorna mm. Mig som förättare kostar självklart inget, bara ev omkringkostnader, resor osv. Det andra förmedlar jag om så önskas. Men bröloppsnatten får ni fixa själva ;)

 

Namngivning

 

Många väljer idag att ha namngivningscermoni istället för dop. Har vid några tillfällen kombinerat det med vigselakten.

 

Begravning

 

Till min "att göra lista" är nu även begravningsofficiant tillagt. En ära att få deltaga på ert sista avsked som vi ordnar efter dina önskemål.

 

Kontakta mig för mera info

Efterlysning

 

Efterlyses hit till min hemsida är intressanta artiklar, bilder reportageserier mm. Vet du något som skulle vara av intresse för mig att besöka och för dig att läsa om? Det kan vara allt mellan himmel och jord. Ena dagen motor, andra musik eller kattuställning eller ngt som händer i parken, stora Event som mässor el marknader. Umeå eller Västerbotten. Jag skriver både privat samt på uppdrag.

Vill du synas?

 

Annonsplatser finns om man vill synas på min sida. Tyvärr är jag också en ekonomiskt beroende person som inte har ngt emot att tjäna en slant till min hobby. Ring mig på 070-2139393 eller micke@bigpapa.se

Under uppbyggnad kommer nog hemsidan vara hela tiden. Nya idéer gör att man nog aldrig kommer bli riktigt nöjd. Ungarna kommer få att göra. Så går det när dom tycker pappa ska vara modern......;)

Önskar er mycket nöje på min sida och tackar för besöket.

Copyright © All Rights Reserved